WIE ZIJN JE KLANTEN?

DATA IS DE LEVENSADER VAN JE BUSINESS EN DUS VAN CRM

VERKOPEN IS GEEN SINECURE

ZORG ERVOOR DAT JOUW CRM BUSINESS PLANNEN FLEXIBEL ZIJN INGERICHT!

DATA GEDREVEN WERKEN

Trends signalen en anticiperen op marktontwikkelingen.

De concurrent steeds weer een stap voor zijn door data, het is de belangrijkste benefit van je CRM strategie. Door je klanten te kennen en marktontwikkelingen te volgen kan je op tijd anticiperen en daar je organisatie en je productfolio op aanpassen.

Door Low Code Technologie platformen zijn datawarehouses geen hogere wiskunde meer en ook voor het MKB bereikbaar geworden. Het Microsoft Low Code platform biedt standaard tools om met Flows perodiek data te halen uit Floris en je financiele administratie. Door  datagedreven te werken kun je jouw kostbare klanten behouden, dat is een stuk efficienter dan steeds weer nieuwe klanten winnen!

CRM BUSINESS STRATEGIE

Doorvoeren van nieuwe groeistrategieën is met Floris zo ingeregeld.

Het snel doorvoeren van nieuwe groeistrategieen is vaak een ambitieuze doelstelling. De meeste processen zijn zo ingeregeld, of de technologie is verouderd, dat deze lastig zijn aan te passen.

Maar elke manager wil weten wat de stip op de horizon is. Wat we de afgelopen jaren van de corona en de energiecrisis hebben geleerd is dat CRM business plannen veel flexibeler moeten worden ingericht.

crm voor het mkb

Als je aan de slag gaat met Business Intelligence of Analytics is een datawarehouse de oplossing! Met een datawarehouse heeft iedereen binnen de organisatie dezelfde basis als het gaat om data, inzichten en rapportages.

Een datawarehouse maakt de organisatie wendbaar: veel gegevens zijn via het datawarehouse al beschikbaar en geordend, waardoor je relatief snel kunt voorzien in nieuwe informatiebehoeften. 

De rapporten publiceren we op het Floris CRM sociaal intranet zodat iedereen direct kan profiteren van real time data rapporten. Dataverse is onderdeel van Microsoft 365 en schaalbaar voor groot en klein.  

DATA IS DE LEVENSADER VAN JE BUSINESS

Daarom tref je alle belangrijke data metrics standaard op het Floris CRM platform. Rapporten worden gepubliceerd op het Sociaal Intranet en zijn direct verbonden aan data bronnen.

Je was nog nooit zo goed geïnformeerd over de voortgang van je business!

DATA IS DE LEVENSADER VAN JE BUSINESS

Stel dat een jarenlange hardloper een doodloper aan het worden is?

Nog voordat het te laat is signaleer je dit. Nu kun je op tijd ingrijpen en de concurrentie positie behouden. Door goed te analyseren of je “product market fit” op orde is kun je sneller anticiperen op veranderende marktinvloeden. 

Wat we de afgelopen jaren geleerd hebben van de coronaperiode en de energiecrisis, is dat business plannen en je CRM strategie veel flexibeler moeten worden ingericht. Dat verreist dus een heel flexibel CRM plaform en alles wat daaraan verbonden is!  

Inbound marketing, thought leadership. De marketing wereld staat behoorlijk op zijn kop maar het zijn geen hippe trends! Het koopgedrag van klanten in zowel B2B als B2C is volledig veranderd door het internet. Daarom moet je CRM strategie met betrekking tot verkooprapportages onder de loep. Floris CRM is zeer wendbaar en flexibel en we volgen nieuwe marketing ontwikkelingen (koopgedrag van klanten) op de voet!

 

365 CLOUDHOUSE

KVK: 62007955

BTW: NL001 551 225 B64

IBAN: NL60 ASNB 0782 5087 82

06 409 549 40