FEEDBACK ANALYSEREN VAN KLANTEN ENQUETES IS GEEN SINECURE

FEEDBACK ANALYSEREN VAN KLANTEN ENQUETES IS GEEN SINECURE

Er was eens een bedrijf dat worstelde met het verzamelen en analyseren van feedback van hun klanten. Ze hadden een programmeur nodig om enquêtes te maken en de resultaten te analyseren, wat tijdrovend en kostbaar was.

Op een dag ontdekten ze **Microsoft’s Low Code Technologie**. Met deze technologie konden ze gemakkelijk een Likert-quiz maken zonder tussenkomst van een programmeur. Het was een revolutie! Ze konden nu snel en efficiënt feedback verzamelen van hun klanten.

Maar toen kwam de uitdaging van het analyseren van de verzamelde gegevens. Het was een enorme taak die veel tijd en middelen vergde. Maar gelukkig bood het **Power Platform van Microsoft** een oplossing. Met de Low Code Technologie konden ze de gegevens analyseren met **Power BI**. Dit maakte het mogelijk om inzichten te verkrijgen en beslissingen te nemen op basis van de feedback van hun klanten.

Dankzij Microsoft’s Low Code Technologie en Power Platform, kon het bedrijf nu gemakkelijk feedback verzamelen en analyseren, waardoor ze hun diensten konden verbeteren en hun klanten beter konden bedienen.

En ze leefden nog lang en gelukkig.

365 CLOUDHOUSE

KVK: 62007955

BTW: NL001 551 225 B64

IBAN: NL60 ASNB 0782 5087 82

06 409 549 40